XSYS ha anunciat el llançament de nyloprint® WS PRO Digital, una planxa de tipografia a base d’acer i rentable a l’aigua de recent desenvolupament, ideal per a la impressió de tubs i gots de plàstic, i llaunes metàl·liques i aerosols. Optimitzada per a l’exposició en línia de LED i el rentat del raspall, la nova placa proporciona una qualitat d’impressió superior independent de l’equip de processament. També destaca per l’alta estabilitat de l’acer utilitzat amb els materials nyloprint®, que és menys propens a torçar-se i doblegar irreversiblement, i la seva excepcional durabilitat fins i tot en les tirades d’impressió més llargues a alta velocitat.

“Els nostres clients estan sota una pressió constant per oferir resultats d’impressió consistents de manera més ràpida, barata i més eficient, de manera que necessiten que continuem innovant en aquest camp per oferir-los un avantatge competitiu”, va dir el Dr. Christian Pietsch, director de producte i nyloprint KAM global. ® a XSYS. “El nou nyloprint® WS PRO Digital representa una addició significativa a la nostra cartera existent de planxes d’impressió tipogràfica, oferint resultats excel·lents en combinació amb l’exposició LED, a causa de la seva excel·lent durabilitat i alta estabilitat”.

Disponible en quatre gruixos, la planxa de tipografia nyloprint® WS PRO D ofereix una millor eficàcia global de l’equip (OEE) i és adequada per a l’offset en sec, la tipografia rotativa, les unitats d’impressió i les premses d’impressió especials. Presenta una sensibilitat més alta a l’exposició LED UVA en comparació amb l’estàndard del mercat, el que significa que es pot processar més ràpidament en unitats UV en línia. La major durabilitat de la nova planxa i els llargs intervals de neteja augmenten encara més l’eficiència a la premsa. En combinació amb l’exposició LED, nyloprint® WS PRO D ofereix en general una excel·lent qualitat d’impressió amb aspectes destacats especialment superiors i els millors detalls de la imatge. Els clients també experimentaran els avantatges d’un menor guany de punts a la impressió a causa de la nitidesa dels punts.

Debido a que la nueva formulación es menos propensa a la deformación de las placas, otras ventajas incluyen una reducción del desperdicio de placas y una mayor durabilidad en la prensa, lo que mejora la sostenibilidad del proceso de producción. Además de ser adecuada para todo tipo de equipos de procesamiento, incluida la gama XSYS nyloprint®, la nueva plancha también funciona bien con lectores de imágenes ThermoFlexX TFxX que han sido equipados con un tambor híbrido (con canales de vacío e imanes).

“nyloprint® WS PRO D presenta un salto significativo en productividad y eficiencia, ofreciendo beneficios invaluables a los convertidores. Este avance les permite acelerar la entrega de productos sin comprometer la calidad de primer nivel. Impulsado por su durabilidad comprobada en la prensa, no solo reduce los costos operativos sino que también minimiza la generación de desechos. Este enfoque consciente de la sostenibilidad se adapta perfectamente a los objetivos de los propietarios de marcas”, destacó el Dr. Christian Pietsch. “Con esta introducción, XSYS continúa su misión de brindar a los clientes la última innovación en planchas y equipos de fabricación de planchas que les permita tener éxito”.